Suntem mândri să vă prezentăm o gamă variată de mobilier de înaltă calitate, potrivit pentru o varietate de nevoi și preferințe. Cu o experiență considerabilă în industria mobilierului second hand, suntem alegerea ideală pentru cei care caută mobilier de calitate la prețuri accesibile.

Ceea ce ne face unici

Produse de calitate: Toată mobilă pe care o avem în magazinul nostru este atent selectată și inspectată pentru a vă oferi produse de cea mai bună calitate. Lucrăm cu atenție pentru a asigura că fiecare piesă de mobilier este în condiții excelente și funcționale.

Diversitatea produselor: Avem o varietate impresionantă de mobilier, inclusiv scaune, mese, canapele, dulapuri, comode și multe altele. Fie că aveți nevoie de mobilă pentru birou, living, bucătărie sau dormitor, suntem siguri că veți găsi ceea ce căutați în magazinul nostru.

Prețuri competitive: Suntem conștienți de importanța economisirii banilor, așa că ne străduim să oferim cele mai competitive prețuri din industrie. Cumpărând mobilier en-gros de la noi, puteți economisi semnificativ.

Mediu prietenos: Prin achiziționarea de mobilier second hand, contribuiți la protejarea mediului înconjurător. Reducem deșeurile și promovăm reciclarea mobilierului pentru a conserva resursele naturale.

Servicii personalizate: Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți mobilierul potrivit pentru afacerea dvs. sau pentru nevoile dvs. personale. Echipa noastră vă va ghida în procesul de selecție și vă va oferi sfaturi utile pentru a face achiziții informate.

Stoc actualizat constant: Întrucât stocul nostru este în continuă schimbare, suntem siguri că veți găsi mereu produse noi și interesante la fiecare vizită în magazinul nostru. Ne asigurăm că avem mereu mobilă nouă și de tendință.

Transport și logistică eficientă: Vă oferim servicii de transport și logistică rapide și eficiente, astfel încât să puteți avea acces rapid la produsele achiziționate.

Magazinul nostru de mobilă second hand en-gros este dedicat satisfacerii nevoilor dvs. de mobilă într-un mod accesibil, sustenabil și convenabil. Vă invităm să ne vizitați și să descoperiți o gamă variată de opțiuni de mobilier care să se potrivească perfect nevoilor dvs. și să contribuiți la protejarea mediului înconjurător.

Vanzare Mobilier En-Gros

+40 762 947 724
office@mobilaverde.ro

Luni-Vineri: 10:00-20:00
Sambata: 10:00-18:00
Duminica: Inchis

© MobilaVerde.ro 2023. Toate drepturile rezervate.
× Suport